keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Wolf Ford WR1 & BMW M3 GTR (1:43)

Theodore Racing Hong Kong 1978   - K.Rosberg
Vuonna 1978 Rosberg sai tilaisuuden kilpailla Formula 1-sarjassa, kun Theodore-talli palkkasi hänet kuljettajakseen. Talli ei ollut sarjan parhaita, eikä taistellut voitoista. Rosberg selvisi ensimmäisessä kilpailussaan Etelä-Afrikassa karsinnoista ja lähti kilpailuun 24. lähtöruudusta, mutta joutui keskeyttämään polttoainevuotoon. Kauden kuluessa hän kilpaili myös ATS-tallin autolla.
lähde: wikipedia


J.Lehto & J.Müller
Kaudella 2001 ajettiin IMSA:n American "Le Mans Series" -urheiluautosarjaa Le Mans Prototype- ja Gran Turismo -urheiluautoilla, ja autot oli jaettu luokkiin LMP900, LMP675, GTS ja GT. Lehto ajoi Müllerin kanssa BMW M3 GTR (Class GT) autoa BMW Motorsport autokunnassa.

Muita autoja luokassa olivat Porsche 911 GT3-RS, Chevrolet Corvette LM-GT ja Callaway C12-R. Mestaruudesta taisteli 19 autokuntaa. Mestaruuden vuonna 2001 voittivat team J.Lehto & J.Müller, mutta henkilökohtaisen mestaruuden vei Müller ja Lehto oli toinen. Yhdessä kisassa kuljettajat ajoivat eri autokunnissa ja yhdessä kisassa Müller sai lisäpisteen kisan nopeimmasta kierroksesta.

Ei kommentteja: