perjantai 28. tammikuuta 2011

Uusin valokuvakirja "Mankka" (Kuvatkirjaksi)

Magnus "Mankka" Collin


Kuvia Road Racing kisoista

Olen koostanut kaksi tusinaa kirjaa ja vieläkin tekstin asemointi ja koko tuottavat taitto-ongelmia. Aina tulee laitettua otsikot liian isolla fontilla ja ahtaasti. Kiireessä käytin osittain valmiita sivupohjia, jotka eivät välttämättä ole kaikki hyviä. Nytkin käyttämäni pohja jättää kuvien ja sivun ylä/alareunaan liian vähän tilaa. Täytyisi malttaa katsella kirjan sivuja pidenpään näytöllä ennen kuin lähettää ne tilaukseen. Kaikki kirjat joita olen WSOYprolla (Kuvatkirjaksi) teetättänyt ovat olleet 30x30 Premium tuotteita. Kirja on kovakantisia omalla kansipaperilla, sivu ovat 170g "Magno Satin" paperia.
Jälkeen olen todella tyytyväinen ja jos vertaa esim. ifolor kirjoihin, jota olen teetättänyt kymmenisen kappaletta, värit ovat kirkkaat ja tulostus jälki tasaista ja laadukasta. WSOYpro on tietysti myös kalliimpi kuin ifolor. Yhtä laadukkaan kirjan sain Yophotolta, mutta toimitus kesti pitkään (tulostus paikka on kait Englanissa). Tälle WSOYpron 48 sivuiselle kirjalle tuli hintaa 93,87 euroa (postituksineen).


Kuvatkirjaksi taitto-ohjelma


Mielestäni Kuvatkirjaksi taitto-ohjelma on hyvä, toimiva ja riittävän selkeä enkä vielä ole pahoja puutteita keksinyt. Sivun numerointi (automaattinen) olisi kiva.

Linkki: www.kuvatkirjaksi.fi

Ei kommentteja: