maanantai 3. lokakuuta 2011

Mantorp 30.9 - 2.10 MiniGP (Svenska Mästerskap)

Perjantaina oltiin hyvissä ajoin varikolla, mutta ajamaan ei enää päässyt. Lauantai aamu alkoi kosteana. Vettä ei satanut, mutta sumu oli tosi paksua ja radan pinta kostea, joten ekat aika-ajot ajettiin märällä radalla. Outo rata ja kostea pinta eivät tuottaneet hyvää aikaa (2:10,236) ja lähtö ruuduksi tuli viisi.

Ensimmäinen lähtö ajettiinkin sitten kuivalla radalla, josta ei ollut kokemusta. Felix nosti nopeutta
kierros kierrokselta, mutta radassa ollut töyssy pääsi yllättämään ja kisa loppui siihen. Onneksi mieheen eikä pyörään tullut vahinkoa.Sunnuntain aika-ajo päästiin ajamaan kuivalla ja nyt rata oli jo hieman tuttu joten aika parani huomattavasti (1:53.729). Lauantain kisassa Felixin paras kierros oli 1:55.194. Nyt lähtö ruuduksi tuli kaksi.

Kisa alkoin tasaisesti, mutta muutaman kierroksen jälkeen Aslan, Joel ja Jonny karkasivat. Felix, Markus ja Lukas muodostivat kakkos ryhmän jossa taisteltiin kovasti. Tässä ryhmässä Felix veti pisimmän korren, ollen maalissa neljäs.

Viikonloppu oli onnistunut, tuli paljon kokemusta uudesta radasta eikä vahinkoja tullut. Felix piti radasta ja sitä oli hauska ajaa. Kisa oli tämän kauden viimeinen ajo sessio.RACE 2 (Sunnuntai)

Ei kommentteja: